بازی درمانی
امروزه از بازی درمانی برای درمان برخی از اختلالات کودکان و اصلاح ناهنجاریهای شناختی-رفتاری آنان استفاده میشود. بسیاری از کودکان شاید قادر نباشند مشکلات خود را به راحتی بیان کنند و از آنجا که بازی بخش اصلی دنیای کودکان را تشکیل میهد، بازی درمانی به آنها کمک میکند بر استرس و اضطراب خود غلبه یا مشکلات رفتاری خود را بر طرف کنند. از طرفی دیگر بازی درمانی اثرات سوء دارو درمانی را ندارد، بنابراین بسیار مورد توجه درمانگران و خانوادهها قرار گرفته است. به طور مثال ADHD که از شایع ترین اختلالات در کودکان است، رفتارهای وسواسگونه، انواع نابهنجاریهای رفتاری و مشکلات مهارتی کودکان از طریق شیوههای بازی درمانی مورد کنترل و درمان قرار میگیرد. ما به همراه تیم تخصصی خود به روز ترین شیوههای بازی درمانی را اجرا میکنیم.

درمان اختلالات اضطرابی و وسواس
اختلالات اضطرابی و وسواس ازشایعترین اختلالات روانی هستند. در اختلالات اضطرابی فرد مبتلا دستخوش ترس شدید نسبت به موقعیتهای گوناگون هستند. این افراد غیر از تجربه هیجانات ناخوشایند، برای اجتناب از موقعیتهایی که پاسخ هیجانی را تحریک میکنند دردسر زیادی تحمل میکندد. در نتیجه امکان دارد در انجام دادن مشاغل خود، لذت بردن از فعالیتهای اوقات فراغت یا شرکت در فعالیتهای اجتماعی با دوستان و خانواده خود مشکل داشته باشند.
افراد وسواسی نیز با افکار یا اعمال تکرار شونده در طی روز از زندگی طبیعی خود باز میمانند. آنها با وضع قوانین خشک و سختگیرانهای که برای خود وضع میکنند نمیتوانند از زندگی خود لذت ببرند و در روابط خانوادگی، اجتماعی و شغلی خود دچار مشکل میشوند.
درمانگران ما در تلاش هستند تا با درمان این افراد، لذت زندگی سالم را به آنان بازگردانند.

اختلالات یادگیری
اختلالال یادگیری یکی از اختلالات شایع در بین دانشآموزان پیش دبستانی و اول دبستان است. در این حالت کودک از هوش نرمال برخوردار است، از بیماری خاصی رنج نمیبرد، خانواده دارای تنش یا مشکلات اقتصادی نیست اما در یادگیری دچار مشکل است. اختلالات یادگیری در کودکان اگر به موقع تشخیص داده شوند به راحتی قابل درمان هستند. همچنین درمان به موقع این اختلالات از بروز آسیب های روانی بیشتر در نوجوانی و جوانی این کودکان جلوگیری میکند. اختلالات یادگیری شامل موارد زیر است:
- اختلال در خواندن
- اختلال در نوشتن یا دیکته نویسی
- اختلال در ریاضیات
